Monday, September 5, 2016

Au inceput inscrierile in SuperBlog 2016

Oficial, au inceput inscrierile la SuperBlog 2016, iar la acet link gasiti lista cu cei mai prompti bloggeri participanți aliniati deja la start. Aceasta este cea de-a 13-a ediție SuperBlog  si aduce deopotrivă sponsori noi, dar și branduri deja cunoscute. La 1 octombrie se va lansa prima probă din SuperBlog 2016, Iata si lista completa cu sponsorii, partenerii media si bloggerii parteneri.
Le multumim tuturor pentru implicare, fiindca un astfel de maraton blogosferic se sustine cu multa munca si in ceea ce priveste organizarea.


Pentru detalii recomandăm să citiți: 
regulamentul competiției și 
- pagina Q&A, iar dacă răspunsurile căutate nu se află acolo, vă rugăm sa ne scrieți aici, în comentarii, sau să ne contactați prin email ori pe Facebook – aici sau aici. Vă stăm cu drag la dispoziție.
Așadar, sunteți gata să intrați în arena creativității? Anunțați-vă participarea la competiție într-un scurt articol pe blog, completați formularul de înscriere și antrenați-vă condeiul și perseverența! Vă așteaptă o toamnă… intensă 🙂
Vă dorim mult succes și abia așteptăm să citim articolele și să vă (re)cunoaștem și offline, la Gala SuperBlog 2016 din decembrie. Până atunci, să ne citim cu bine!

Apropo, SuperBlog împlinește 8 ani de la lansare, iar in cifre, SuperBlog înseamnă:
  • 12 ediții
  • aproape 2000 de participanți
  • peste 25.000 de articole
  • 315 probe
  • circa 80 de sponsori
  • premii în valoare totală de aproximativ 100.000 euro

1 comment:

Rent a car Bucuresti said...

Competitia chiar este una acerba.